Velkommen
"Du kan lære så længe du lever"
                                                         Kim Wetterstein

Succes på golfbanen

En elitespiller kunne ikke få spillet til at køre og han havde også et ønske, om at slå sidste års klubmester i hulspil. Jeg fik fat om problematikken og efter 3 sessioner var krisen vendt. Han spillede matchen mod den forsvarende klubmester og vandt! Siden har han fortalt, at i dette forløb her på kontoret, har han efterfølgende spillet sit livs laveste runde, en runde under par.

Golf historie med sejr

En elitespiller kom til mig og havde problemer med at vinde golfturneringer. Han fortalte, at hver gang han var i nærheden af sejren, kunne han se sejren for sig og så gik det galt på de sidste huller, han sagde ”bag 9 er som regel ikke god for mig”. Vi arbejdede med problematikken og flyttede fokus, ændrede en overbevisning og ugen efter vandt han en turnering.


Read more...

En dejlig dag for John Davies

Af Jacob Poulsby Andersen, TeeTime. En bogey på sidste hul betød ingenting for John Davies. Smørum -spilleren sikrede sig med en runde i 3-under 69 slag sejren i IBM Open på Scanplan Touren - et slag foran Sveriges Fredrik Hammarberg. Davies sluttede 15-under-par for turneringen. Hammarberg satte ellers en flot slutspurt ind med birdies på 16. og 18. hul, men en runde i 68 slag var ikke nok.


Read more...

En stor dag for AB 70

I 3 måneder var Kim Wetterstein og Lars Johansson mentaltrænere for fodboldklubben AB 1970. Da Kim og Lars kom ind i billedet, havde de fået ny træner og med ham tabte de 4 kampe. 

Kim og Lars blev kontaktet af bestyrelsen og aftalte, at de skulle mødes med spillertruppen inkl. træner.


Read more...

Erhvervs historie

En direktør kommer med stress og udbrændthed. Efter en session her på kontoret har vi ændret hans fokus, så han ser tingene fra en ny vinkel og derfor kan han se lyset for enden af tunnelen og med en adfærdsændring går det nu fremad.


Read more...

Succes i børnehaven

Efter et kursus i kommunikation forstod pædagogerne, hvordan de med nogle små ændringer kunne håndtere udbrændthed og den negative stress, som afspejler det samfund vi alle lever i. Det er nu blevet en leg med udfordringer, tak for det.


Read more...